1/10
Eastwood

Winner Sydney BDA Awards 

Stunning luxury two-storey contemporary family home. The home incorporates an open style living, outdoor alfresco dining and a generous in-ground swimming pool. The home was designed for the growing family and for ‘grandma’ who travels to and from New Zealand many times a year. 

 

The proposed home has been designed to capture sunlight and warmth in the winter months and the deep eave overhangs keep the heat away from the habitable areas during the summer months. Sustainable design principles were addressed by providing sustainable glazing to all the windows and sliding stacker doors and by providing a 25,000 litre rainwater tank under the double garage floor slab. This building received a high star rating in the BASIX assessment.

 

The highlight of the design was the large open living areas and the visual connection of the living spaces to the pool and beautifully manicured gardens. The cutting edge design exceeded the clients’ expectations.

"Let your dream become reality"

Phone: (02) 8819 6738    Mobile: 0414 495 979    Email: info@pirrellodesign.com

Putney, New South Wales, 2112

© 2020 by Pirrello Design Associates

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon