1/11
Paddington

Winner Sydney BDA Awards

Two level terrace with attic and basement located in a conservation area.  The rear addition was demolished and replaced with a contemporary two level addition. Major renovations were undertaken to the terrace, a carport was constructed fronting the lane way including a new landscaped courtyard.

The terrace offers the occupants larger bedrooms, ensuite and bathroom, open plan living, dining and kitchen flowing onto a sun-drenched courtyard for entertaining. Glazed bi-folding doors were incorporated to maximise daylight and natural ventilation internally.

"Let your dream become reality"

Phone: (02) 8819 6738    Mobile: 0414 495 979    Email: info@pirrellodesign.com

Putney, New South Wales, 2112

© 2020 by Pirrello Design Associates

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon